ETS 2 Level Hilesi
Dream41 02-05-2017, 03:24 PM
Cheat Engine isimli programı indirelim.
Uyarı ETS2 Mutlaka açık olmalı yoksa yaptıklarımız hiç bir işe yaramaz .
Tüm versiyonlarında çalışmaktadır.
Fazla yazarsanız oyundan atar.
Tüm hepsini seçmek için shift tuşunu kullanın arkadaşlar.
Yapamayan arkadaşlar özel mesaj ile ulaşırsa yardımcı olabilirim.
Şimdi programı indirdik kurduk .
1. İlk olarak ''Cheat Engine'' isimli programı açıyoruz . Resimde gördüğümüz gibi kırmızı şerit ile işaretlenmiş yere tıklıyoruz.
Uyarı ETS2 Mutlaka açık olmalı yoksa yaptıklarımız hiç bir işe yaramaz .
Tüm versiyonlarında çalışmaktadır.
Fazla yazarsanız oyundan atar.
Tüm hepsini seçmek için shift tuşunu kullanın arkadaşlar.
Yapamayan arkadaşlar özel mesaj ile ulaşırsa yardımcı olabilirim.
Şimdi programı indirdik kurduk .
1. İlk olarak ''Cheat Engine'' isimli programı açıyoruz . Resimde gördüğümüz gibi kırmızı şerit ile işaretlenmiş yere tıklıyoruz.
2. Olarak eurotruck2.exe'yi buluyoruz resimdeki gibi.
3. Daha sonra oyunumuza dönüyoruz . Ve Sırasıyla
ESC>Kariyere dönüyoruz .
ESC>Kariyere dönüyoruz .
Resimde gördüğünüz gibi benim kariyer puanım 1194 . Bu kariyer puanımızı öğrendikten sonra Cheat engineye geri dönüyoruz.
Programın ana kısımda HEX'in yanında boş bir alan var oraya kendi kariyer puanını yazıyorsunuz . Benim 1194
Programın ana kısımda HEX'in yanında boş bir alan var oraya kendi kariyer puanını yazıyorsunuz . Benim 1194
Yazdıktan sonra New Scan diyoruz ve resimde gördüğünüz gibi solda sonuçlar çıkmaya başlıyor.
Çıkan sonuçların hepsini seçiyoruz ardından resimdeki gibi kırmızı aşağı işaretli ok ile aşağı çekiyoruz
Çıkan sonuçların hepsini seçiyoruz ardından resimdeki gibi kırmızı aşağı işaretli ok ile aşağı çekiyoruz
Resimdeki oka bastıktan sonra hepsi aşağıya geçiyor .
Bundan sonra tekrar hepsini seçiyoruz .
Seçtikten sonra Sırasıyla : Sağ tuş > Change Record > Value ' ye tıklıyoruz . ve istediğimizi yazıyoruz ben 5000 yazdım . OK diyoruz.
Oyuna dönüyoruz herhangi bi menüye dönüp tekrar kariyer bölümüne giriyoruz ve sonuç :
Bundan sonra tekrar hepsini seçiyoruz .
Seçtikten sonra Sırasıyla : Sağ tuş > Change Record > Value ' ye tıklıyoruz . ve istediğimizi yazıyoruz ben 5000 yazdım . OK diyoruz.
Oyuna dönüyoruz herhangi bi menüye dönüp tekrar kariyer bölümüne giriyoruz ve sonuç :
Teşekkür verenler: